Het programma eHealth4all zoekt op korte termijn een 

Strategisch adviseur/projectleider eHealth4all

Voor 32 uur

De functie

Je bent de pionier die met ons team de koers uitzet. Met daadkracht en creativiteit zorg je ervoor dat Pharos hét kenniscentrum is voor inclusieve eHealth. Je gaat samenwerken met beleidsmakers, professionals en ontwikkelaars om het bewustzijn rondom inclusieve eHealth te vergroten en digitale zorg voor iedereen inclusief en toegankelijk te maken.

In deze rol kun je innovatief bouwen aan de (strategische) visie en route naar inclusieve eHealth. Je zorgt voor een impactvolle inzet van de  middelen, draagt met een frisse blik bij aan het vergroten van bewustzijn en biedt concreet handelingsperspectief voor de professional. Ook voer je acquisitie van nieuwe (meerjarige)opdrachten en opdrachtgevers.

Met jouw overstijgende blik weet je de inzet van Pharos voor inclusieve eHealth naar een hoger plan te tillen. Door jouw sterke organisatievermogen schakel je makkelijk tussen strategie, beleid en operatie. Je weet werkzame elementen in te zetten bij projecten rondom thema’s als beeldbellen, kunstmatige intelligentie en persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s). Elke keer vanuit het uitgangspunt om alle Nederlanders maximaal te laten profiteren van deze mogelijkheden.

Je bent een echte netwerker en bouwt aan maatschappelijke impact en zichtbaarheid van Pharos door moeiteloos te schakelen tussen beleidsmakers, ontwikkelaars en zorgprofessionals. Gemakkelijk beweeg je je in complexe omgevingen en denkt vanuit meerdere invalshoeken mee om het gebruik van eHealth oplossingen te stimuleren door oplossingsgericht kennis en expertise aan te bieden.

Je bent een betrouwbare partner en goed in staat om bij verschillende partners het belang van mensen in kwetsbare posities te vertegenwoordigen, zodat eHealth oplossingen en strategieën goed aansluiten bij hun behoeftes en vaardigheden.

 

Profiel

- WO opleiding, bij voorkeur gericht op business development, en minimaal 3 jaar ervaring op strategisch niveau;
- Kennis over/ervaring met digitale zorgoplossingen;
- Inzicht in/interesse in politiek-bestuurlijke processen;
- Ervaring met acquisitie;
- Ruime ervaring met het aansturen van complexe projecten met meerdere externe partijen;
- Pré: Affiniteit met zorg;
- Pré: Affiniteit met ‘groepen in kwetsbare situaties’ zoals mensen die moeite met lezen en schrijven of minder digivaardigheden hebben.

 

Waar ga je werken

Het programma ehealth4all wil gezondheidsverschillen verkleinen door middel van  innovaties en ontwikkelingen rond eHealth en digitalisering in de zorg. Veel belangrijke gezondheidsinformatie gaat onbedoeld verloren in de communicatie met kwetsbare groepen. Wij ontwikkelen programma’s om onze partners bewust te maken van hun blinde vlekken en leveren een significante (kennis)bijdrage aan het inclusief maken van de beloftevolle kansen die eHealth biedt. Wij zetten ons in om voor alle partijen in het zorgdomein (op bestuurs-, beleids- en uitvoeringsniveau) het kennisknooppunt te zijn rond de ontwikkeling en implementatie van eHealth voor kwetsbare groepen en hiermee eHealth for all mogelijk te maken.

Bij Pharos houden we van medewerkers die betrokkenheid tonen, initiatief nemen en werken aan een mooi resultaat. Mensen die hun kennis en expertise willen inzetten om Nederland inclusiever te maken. Mensen die een verhaal met passie vertellen, zich erin kunnen vastbijten en soepel schakelen tussen bestuurders, zorgprofessionals en laaggeletterden. Een diverse mix aan collega’s houdt ons scherp en maakt ons werk impactvoller. 

 

Pharos biedt

Een interessante en flexibele werkomgeving, waar hard gewerkt wordt aan een betere gezondheid en zorg voor iedereen, met name voor die groepen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Een professionele omgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Pharos volgt de cao Geestelijke Gezondheidszorg. De functie van Strategisch adviseur/projectleider is ingedeeld in schaal 65 van de cao GGZ. Deze loopt van € 4.138 tot € 5.553 bij 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. De functie is in principe voor 32 uur, voor één jaar, met kans op verlenging.

 

Heb je interesse in deze functie?

Voor vragen kun je een mail sturen naar Mohammed Azzouz (Programmamanager) Laat in je mail weten wanneer je beschikbaar bent, zodat indien gewenst Mohammed je terug kan bellen om vragen telefonisch te beantwoorden.

E         m.azzouz@pharos.nl

Ben je enthousiast solliciteer dan door je motivatie én CV te uploaden vóór 4 juli 2021 via: https://vacature.pharos.nl/

De eerste gespreksronde staat gepland op 12 juli 2021.

De tweede gespreksronde staat gepland op 19 juli 2021.

Wil jij werken bij een organisatie waar je écht bijdraagt aan het terugdringen van gezondheidsverschillen? Wil jij impact maken door relevante partijen te adviseren, kennis te ontwikkelen en mee te werken aan een betere kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg en aan integraal beleid? Krijg jij energie van het ophalen van ervaringskennis over ongelijkheid, op zoek te gaan naar werkzame inzichten uit de praktijk en beleid en het delen van concrete handelingsperspectieven?

Bij expertisecentrum Pharos zet jij je in zodat iedereen in Nederland de kans heeft om even lang en gelukkig te leven. De grote gevolgen van gezondheidsverschillen en de relatie die gezondheid heeft met alle andere onderdelen van onze levens en de samenleving, maakt dit een belangrijke én heel complexe opgave. Ga jij deze uitdaging aan?